понеділок, 21 лютого 2011 11:57

Тимошенко готується до нової "атаки" СБУ

Тимошенко готується до нової "атаки" СБУ

Будівля центрального офісу партії "Батьківшіна" охороняється депутатами, і якщо співробітники СБУ спробують туди прийти, то їм дадуть відсіч.

Про це перед допитом у Генпрокуратурі заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко.

"Офіс партії "Батьківщина" з того дня, коли була спроба СБУ вилучити наші центральні сервери, охороняється народними депутатами в цілодобовому режимі, 10 депутатів там чергують постійно", - сказала вона журналістам.

Відповідаючи на питання про докази нападу на офіс "Батьківщини", Тимошенко зазначила, що це (пошук доказів-Ред.) не справа партії.

"Були названі прізвища, були чітко названі люди, які пред'явили документи про вилучення сервера, і доводити що-небудь - це не наша справа. - Наша справа займатися опозиційною діяльністю, але якщо ще раз СБУ прийде в наш офіс, ми дамо їм відсіч", - зазначила Тимошенко.

У свою чергу, в СБУ запевняють, що жодного представника спецслужби під офісом БЮТ не було.

"Якщо комусь захотілося залишити пленарну сесію парламенту, то не обов'язково при цьому посилатися на СБУ. Жоден співробітник спецслужби 18 лютого не відвідував партійний офіс "Батьківщини" на вулиці Турівській. Нетямущі заяви представників БЮТ про нібито спробу штурму не відповідають дійсності, є елементом невдалого піару, до якого останнім часом все частіше вдається ця політична сила ", - заявила прес-секретар спецслужби Марина Остапенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готується до нової "атаки" СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі