четвер, 31 березня 2011 16:17

Тимошенко готова сісти у в'язницю

Тимошенко готова сісти у в'язницю

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко називає ситуацію в України вибухонебезпечною.

Про це вона сказала в інтерв'ю телеканалу EuroNews під час перебування в Брюсселі.

"Люди в Україну обурені, вони хочуть впливати на політику і не бажають бути знедоленими. І, коли людей доводять до відчаю, і крім революції не залишається іншого шляху, то тоді насправді країна може вибухнути", - підкреслила екс-прем'єр.

Тимошенко також підкреслила, Європа не винна в тому, що громадяни України розчарувалися в підсумках "помаранчевої революції". А відповідальність за це, на її думку, несуть українські політики. При цьому головним винуватцем такої ситуації, за словами екс-прем'єра є президент Віктор Янукович.

Лідер "Батьківщини" також у черговий раз запевнила, що не має наміру залишати країну.

"Я ніколи не кину в такий складний час Україна, я ніколи не підведу тих людей, які за мене голосували. Це більше 11 млн. українців. Я повернуся додому захищати Україна, верховенство права, демократію, права і свободи людей. Я не хочу, щоб вони втрачали надію. Я буду з ними незалежно від того, доведуть вони питання до крайнощів. Або я буду укладеної, або я буду на волі, але я буду з України ", - заявила вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готова сісти у в'язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі