Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 16:00

Тимошенко готова на все для Путіна заради національних інтересів

Тимошенко готова на все для Путіна заради національних інтересів
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла не допустити ціну на газ у 2009 році у розмірі 400 доларів за тисячу кубометрів. Про це вона заявила в середу.

"Поки не початий переговорний процес, дуже важко щось спростовувати або стверджувати, але я можу сказати, що я всіма силами не допущу такої ціни на російський природний газ для України", - сказала вона.

Прем"єр також зазначила, що процес переговорів може бути ускладнений через політичні аспекти у відносинах між Україною і Росією.

"Є певні політичні аспекти у відносинах між Україною і Росією, і тому нам буде дуже-дуже складно проводити ці переговори. Але всі переговори проводитимуться абсолютно на користь України. Я ніколи в житті, ні за які ціни на газ не переступлю ключових національних інтересів України – вони для мене святі, я їх дотримуватимуся стільки, скільки знаходитимуся в політиці", - резюмувала Тимошенко, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готова на все для Путіна заради національних інтересів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути