пʼятниця, 12 грудня 2008 15:08

Тимошенко доручила силовикам перевірити ситуацію з "Орантою"

Премєєр-міністр України Юлія Тимошенко наполягає на терміновій перевірці фінансового стану Національної акціонерної страхової компанії "Оранта". Відповідне доручення голова уряду направила керівництву Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг, повідомляє урядова прес-служба.

Тимошенко звертає увагу на факти розповсюдження неправдивих відомостей щодо незадовільного фінансового стану страхової компанії "Оранта". На її переконання, розповсюдження такої інформації негативно впливає як на діяльність компанії, так і на фінансово-економічну систему держави в цілому.

Прем"єр-міністр доручила МВС, СБУ, Держфінпослуг за участю Генеральної прокуратури України негайно провести перевірку викладених фактів та вжити заходів для недопущення компрометації страхової компанії "Оранта". Тимошенко вважає, що особи, причетні до протиправних дій мають понести відповідальність, згідно з діючим законодавством, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко доручила силовикам перевірити ситуацію з "Орантою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі