четвер, 25 грудня 2008 13:13

Тимошенко добровільно у відставку не піде

Юлія Тимошенко не піде сама у відставку з посади прем"єр-міністра України. Про це повідомив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко на зустрічі зі студентами Міжрегіональної академії управління персоналом.

На думку народного депутата, Тимошенко не піде сама у відставку. Водночас він припускає, що це може статися, але "лише у разі формування нової коаліції, яка запропонує іншого політика на посаду голови уряду".

Також, за словами Писаренка, в БЮТ не бояться, що перебування їхніх представників на чолі виконавчої влади вплине на рейтинги блоку та його лідерки Тимошенко.

"Рейтинги в наступному році впадуть у всіх. І у виграшній ситуації опиниться той, хто щось робить, а не просто іноді з"являється на телебаченні", - вважає Писаренко.

Крім цього, парламентарій розкритикував сучасну політику розбудови української нації. За його словами, "питання визнання вояків УПА, Голодомору чи вступу до НАТО не можуть виступити у якості об"єднуючих засад для українського суспільства".

Говорячи про плани БЮТ, Писаренко додав, що фракція виступатиме ініціатором подальших змін, які завершать перетворення України на парламентську республіку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко добровільно у відставку не піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі