Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2013 10:33

Тимошенко до свого дня народження вивісила на вікні саморобний прапор

Тимошенко до свого дня народження вивісила на вікні саморобний прапор
Фото: meest-online.com

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вночі в середу, 26 листопада, вивісила у себе на вікні саморобний прапор Євросоюзу. Про це повідомив народний депутат ("Батьківщина") Арсен Аваков.

"Порушу таємницю листування. Втім, сподіваюся, вона мені це пробачить", – написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Вчорашній лист, що потрапив мені до рук пізно вночі, закінчувалося цими рядками: "... Я пов'язала стрічку на руку, повісила прапор (саморобний) на вікно і молюся, щоб у країни і у вас все вийшло. Обіймаю вас міцно. Нехай береже вас Господь. 26.11.13 Ю.Т.", – розповів нардеп.

Нагадаємо, 27 листопада у Юлії Тимошенко день народження. 11 жовтня 2011 суд визнав Тимошенко винною за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу (перевищення влади та службових повноважень) і її було засуджено до семи років в'язниці із забороною займати державні посади протягом трьох років.

25 листопада захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що екс-прем'єр на підтримку того, що відбувається в країні, з підручних засобів зробила прапор Євросоюзу і повісила у себе в палаті.

Цього ж дня, 25 листопада, Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування.

Нагадаємо, 21 листопада Кабінет міністрів на своєму засіданні прийняв розпорядження призупинити процес підготовки України до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Крім того, Верховна Рада минулого тижня не прийняла всі необхідні для підписання Угоди законопроекти.

Після цього в містах України почалися масові мітинги на підтримку євроінтеграції. На мітинг у Києві 24 листопада зібралося більше 100 тис. чоловік. У ніч на 25 листопада міліція спробувала розігнати мітинги у центрі Києва.

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко до свого дня народження вивісила на вікні саморобний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути