понеділок, 16 лютого 2009 20:49

Тимошенко для себе вирішила не коментувати листа про її "неадекватність"

Тимошенко для себе вирішила не коментувати листа про її "неадекватність"
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко не коментує інформацію, що з"явилася в пресі, щодо поширеної МЗС заяви про непрофесіоналізм і неадекватність глави уряду.

Про це вона заявила на прес-конференції.

"Я для себе ухвалила рішення, що я буду відсторонена від усіх політичних інтриг і буду просто займатися справами, які сьогодні необхідні Україні, а власне буду допомагати Україні проходити це важкий шлях економічної кризи", – сказала глава уряду, повідомляє Ліга.net.

Раніше газета "Дзеркало тижня" повідомила, що керівники дипломатичних представництв України при Європейському Союзі, у країнах ЄС, США, Росії, балканських країнах і Молдові одержали доручення терміново проінформувати офіційних осіб на максимально високому рівні про "несумлінні і неадекватні ситуації" дії прем"єр-міністра Тимошенко.

За інформацією видання, циркуляр N101/30-078-34 "Щодо розгляду РНБО питання енергетичної безпеки України" з позначкою "Надтерміново!" за підписом міністра закордонних справ Володимира Огризка був розісланий керівникам 31 диппредставництв України після засідання Ради національної безпеки й оборони (РНБО) у вівторок, 10 лютого.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко для себе вирішила не коментувати листа про її "неадекватність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі