пʼятниця, 08 серпня 2008 13:34

Тимошенко дала податкову відстрочку потерпілим від паводка сільгоспвиробникам

Кабінет Міністрів доручив Державній податковій адміністрації та Міністерству фінансів надати сільськогосподарським виробникам, у яких не менше 30% посівів постраждали від паводка, розстрочку у сплаті податкових зобов"язань перед державним і місцевим бюджетами.

Про це сказано у розпорядженні Кабміну N 1079 від 6 серпня.

Уряд також рекомендував Національному банку й Асоціації українських банків сприяти продовженню строків виконання зобов"язань за кредитними договорами, підписаними сільськогосподарськими підприємствами і фермерськими господарствами, які постраждали через повінь, з поверненням кредитів після збору врожаю 2009 року.

Міністерству аграрної політики і Національній акціонерній компанії "Украгролізинг" доручено до 14 серпня (у тижневий строк) визначитися на предмет можливості продовження на 1 рік терміну дії договорів фінансового лізингу з постраждалими підприємствами аграрного сектору.

23-28 липня Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Закарпатська, Чернівецька та Вінницька області постраждали від паводка.

31 липня Верховна Рада прийняла зміни до державного бюджету на 2008 рік, у яких передбачено виділити 2,32 млрд. гривень субвенцій потерпілим від паводка областям, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дала податкову відстрочку потерпілим від паводка сільгоспвиробникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі