понеділок, 17 березня 2008 08:05

Тимошенко більше не дасть Балозі тиснути на суддів КС

Юлія Тимошенко заявляє про тиск Секретаріату Президента на суддів Конституційного Суду з метою ревізії закону про імперативний мандат для місцевих рад. Про це Тимошенко заявила на прес-конференції. "Ми більше не будемо спостерігати за тим, як конституційних суддів по одному тягають у Секретаріат і примушують їх проголосувати за рішення про визнання неконституційним закону про імперативний мандат для місцевих органів влади.. тиск на КС іде з ранку до ночі", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що прийняття КС такого рішення перешкодить боротьбі з корупцією в місцевих радах.Тимошенко закликала суддів КС не піддаватися тиску й приймати рішення тільки відповідно до Конституції.Вона також зазначила, що її політична сила (БЮТ) буде домагатися звільнення суддів КС, котрі проголосували за ревізію закону про імперативний мандат для місцевих рад. 

Ми рано чи пізно доможемося того, ми знайдемо всі законні, правові конституційні можливості таких суддів усунути з посади", - сказала Тимошенко.Як повідомляло агентство, Тимошенко заявила, що в четвер 13 березня КС ухвалив рішення щодо визнання неконституційним ряду положень закону про імперативний мандат для місцевих рад, пишуть Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко більше не дасть Балозі тиснути на суддів КС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі