пʼятниця, 31 серпня 2012 18:37

Тігіпку шкода, що Яценюк відмовився від політичних дебатів на "Інтері"

Тігіпку шкода, що Яценюк відмовився від політичних дебатів на "Інтері"
За словами заступника голови Партії регіонів, українська влада зацікавлена ??в сильній опозиції. Фото: lifedon.com.ua

Публічні дебати є найважливішою частиною політики, заявив заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко, коментуючи відмову глави ради Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка брати участь у дебатах на телеканалі "Інтер".

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.

"Мені шкода, що Арсеній Петрович відмовився від участі в дебатах. Опозиція часто і багато говорить про те, що у неї недостатньо можливостей поставити владі незручні запитання та представити виборцю свою позицію. Ми вважаємо, що публічні дебати - це найважливіша частина політики. У суперечці народжується істина, конструктивна обопільна критика посилює владу, посилює опозицію і підвищує якість української політики. Конструктивна влада і опозиція, які готові відкрито шукати потрібні країні рішення, - запорука благополуччя країни і громадян", - підкреслив Тігіпко.

За словами заступника голови Партії регіонів, українська влада зацікавлена ??в сильній опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа щодо Тимошенко перешкоджає євроінтеграції України - Тігіпко

"Слабка опозиція, яка уникає публічних дискусій, - це мінус і для політики, і для країни", - додав він.

"Влада повинна бути публічною і відкритою, а головне - вміти відповідати за свої дії перед суспільством. Мої дії в політиці завжди виходили і виходять із цього принципу: будь відкритий і готовий пояснити людям, що ти робиш. Я готовий публічно відповідати за свої слова і вчинки в політиці і хотів би бачити таку готовність в інших політиків", - сказав Тігіпко.

У прес-службі Партії регіонів нагадали, що Яценюк відмовився від участі в програмі "Велика політика", яка повинна була вийти в новому форматі "політичної дуелі". На програму був також запрошений заступник Тігіпка.

Яценюк перебуває з робочою поїздкою у Дніпропетровську 31 серпня і 1 вересня. У п'ятницю на Фестивальній площі, набережній Дніпра відбудеться великий мітинг опозиційних сил, у якому візьмуть участь і кандидати в народні депутати, і мажоритарники від опозиції. Також планується пряме включення з районами та містами Дніпропетровської області. 1 вересня Яценюк має намір бути присутнім на урочистій лінійці в середній школі №75, де свого часу навчалася Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпку шкода, що Яценюк відмовився від політичних дебатів на "Інтері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі