Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2010 09:54

Тігіпко запатентував назву своєї партії

Тігіпко запатентував назву своєї партії

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко зареєстрував в "Укрпатенті" товарний знак своєї політичної сили "Сильна Україна", пише "Дело".

Товарний знак "Сильна Україна" був зареєстрований у серпні 2010 року і призначається для використання відразу в декількох напрямах діяльності.

Серед них - страхування і фінансова діяльність, кредитно-грошові операції, брокерська і посередницька діяльність, реклама, управління справами, менеджмент у сфері бізнесу, адміністративна діяльність у сфері бізнесу, ділове адміністрування.

Така обширна реєстрація дозволить політику використовувати бренд "Сильна Україна" не тільки в політиці, але і в бізнесі, пише видання.

Проте заступник голови партії "Сильна Україна" Кость Бондаренко заявив, що у Сергія Тігіпка немає планів використовувати бренд в бізнес-діяльності.

"Рішення зареєструвати знак партії було ухвалене після декількох спроб використовувати його третіми особами, зокрема для громадської організації", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко запатентував назву своєї партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути