неділя, 21 листопада 2010 10:45

Тігіпко вже забув про обіцянку не підвищувати пенсійний вік

Тігіпко вже забув про обіцянку не підвищувати пенсійний вік

Без підвищення пенсійного віку Україні складно буде отримати позитивне рішення Міжнародного валютного фонду з надання чергового траншу кредиту.

Про це заявив в ефірі програми "Велика політика" на телеканалі "Інтер" віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко.

"Дуже складно буде домогтися позитивного рішення ради директорів МВФ з виділення нам чергового траншу, якщо не буде цього зроблено (підвищення пенсійного віку )", - сказав Тігіпко.

При цьому він відзначив, що пенсіонери мають розуміти, що уряд може піти на такий крок в їх же інтересах, і реформа проводитиметься за рахунок працюючих.

У цілому віце-прем`єр відзначив, що Україна не обійдеться без кредиту МВФ.

"Поки що у нас дуже нестабільна фінансова ситуація. Ми, якщо вийдемо цього року на дефіцит 4,9%, - це дуже добре", - підкреслив Тігіпко.

Нагадаємо, що на початку цього місяця Тігіпко заявляв, що Україна відмовилася від можливого підвищення пенсійного віку для жінок.

Тоді за його словами, уряд знайшов компенсатори тих доходів, які планувалося отримати до Пенсійного фонду від підвищення пенсійного віку для жінок.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вже забув про обіцянку не підвищувати пенсійний вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі