понеділок, 07 квітня 2014 13:35

Тігіпка вигнали з Партії регіонів

Тігіпка вигнали з Партії регіонів
Фото: dt.ua

Кандидата в президенти Сергія Тігіпка виключили з Партії регіонів.

Про це йдеться в його зверненні до однопартійців, повідомляє прес -служба політика.

"З партії почали масово виганяти тих, хто спробував відкрито підтримати мою кандидатуру. Я теж виключений з Партії регіонів. Найближчим часом будуть виключені всі мої соратники в партії", - заявив Тігіпко.

За його словами, сьогодні "партію перетворили у філію конкретної фінансово -промислової групи, в приватне підприємство. Всі рішення приймаються одноосібно. Проти незгодних розгорнулися внутрішньопартійні репресії. Йде справжня боротьба з інакомисленням. Замість оновлення та демократизації  яких чекають від нас виборці, проводяться чистки".

За його словами, шанс оновлення партії втрачений.

"Я зробив все що мі , щоб провести в партії демократичні зміни. Побудувати систему, при якій керівництво партії буде чути рядових членів партії. Але шанс на оновлення Партії регіонів втрачений" , - додав він.

Нагадаємо, Сергій Тігіпко подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у президенти як самовисуванець.

Проте Партія регіонів підтримала Михайла Добкіна на посаду кандидата в президенти України .

Зараз ви читаєте новину «Тігіпка вигнали з Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі