пʼятниця, 25 травня 2012 11:48

"Ти труп! Тобі залишилось жити два дні!" - Колесніченко розповів про своє побиття

"Ти труп! Тобі залишилось жити два дні!" - Колесніченко розповів про своє побиття
Вадим Колесніченко побачив у своєму побитті довгі руки Тимошенко. Фото: gazeta.ua

Регіонал Вадим Колесніченко на брифінгу у ВР розповів, як розпочалась учора бійка біля трибуни парламенту, передає кореспондент Gazeta.ua.

"П'ять фізичних недомірків, намагаючись створити видимість бійки, зазирали в очі і просили про одне: "Ну, вдар мене, щоб з мене полилась кров і я опинився в прохідній частині списку", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери ледь не "пошматували" Колесніченка за мовний законопроект

"Але не це головне. Тут же поруч люди у краватках та піджаках з депутатськими значками відкрито кричали і казали мені наступне: "Ти труп! Тобі залишилось жити два дні! Ми тебе розпнемо на березі". При цьому вони, захисники української мови, говорили це на прекрасній російській мові", - зазначив Колесніченко.

За його словами, вчора у залі люди побачили спалах націонал-фашизму, коли "немає аргументів проти об'єктивних речей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побитого під час бійки у парламенті "бютівця" прооперували

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів, навіщо він вдарив нунсівця Івана Стойка, з чого і розпочалась бійка, регіонал наголосив: "Ескалація конфлікту організована Блоком Юлії Тимошенко. Вона, навіть хворіючи на радикуліт, змогла повідомити всьому українському народу про те, що коли вона вийде, дістане всіх, хто буде голосувати за цей законопроект, бо в неї довгі руки".

Слід зазначити, що жорстоко побитий Вадим Колесніченко (саме так вчора називала його прес-служба Партії регіонів) прийшов на засідання Верховної Ради у провокаційній футболці - "Великое русское слово" з портретом Олександра Пушкіна.

Виглядає Колесніченко досить добре, незважаючи на вчорашнє побиття.

Зараз ви читаєте новину «"Ти труп! Тобі залишилось жити два дні!" - Колесніченко розповів про своє побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі