середа, 09 квітня 2014 12:19

Терплячість української влади Росія приймає за слабкість - екс-нардеп

Терплячість української влади Росія приймає за слабкість - екс-нардеп

Українська влада демонструє занадто велике терпіння у відношенні агресії Росії.

Про це у коментарі Gazeta.ua екс-нардеп Ярослав Кендзьор.

"Терпіння влади занадто велике. Ці очікування посилюють, у психологічному плані, певні настрої у сепаратистів, які штурмують обласні адміністрації. Також сміливіше себе почуває уся скерована Кремлем московська агентура. Вони починають нагліти. А терплячість української влади і правоохоронців розцінюють, як слабкість", - аналізував екс-нардеп.

Він зауважив, що сьогодні українській владі треба діяти рішуче.

"Влада постійно акцентує увагу на тому, що боїться пролити кров, оскільки це спровокує ще більше збурення у суспільстві. В принципі, позиція правильна. Бо не дають спровокувати широкомасштабної агресії Кремля проти України. Але, люди добрі, Росія нам оголосила війну. Так ми протримаємось ще тиждень, але якщо ця московська наглота буде діяти далі, то без жертв та крові не обійдеться. Такий закон війни", - розповів Кендзьор.

Він зазначив, що політики мають продемонструвати свою владу.

"Українська влада достатньо переконувала. Зверталась до міжнародного співтовариства, не один раз зверталась до Росії припинити цю агресію. Коли вони не чують і вигадують якісь свої аргументи, тоді треба відкривати вогонь на ураження. Український кордон - це священне. Цю межу не можна переступати. Порушили повітряний український простір, тоді треба збивати такий літак. Агресор має зрозуміти, що ми не будемо жартувати. Чиновники мають показати, що є владою, а не дилетантами, які випадково потрапили на владні крісла", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Терплячість української влади Росія приймає за слабкість - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі