четвер, 16 грудня 2010 09:33

Терьохін: Слідом за Тимошенко треба саджати і Путіна

Терьохін: Слідом за Тимошенко треба саджати і Путіна

За логікою прокуратури, кримінальну справу слід порушувати і проти Володимира Путіна.

Так ситуацію з відкриттям справи на Юлію Тимошенко "Газеті по-київськи" прокоментував депутат від БЮТ Сергій Терьохін.

"Тимошенко дійсно продала квоти на викиди вуглекислого газу. За Кіотською угодою гроші від реалізації повинні бути витрачені на зменшення викидів всередині країни. Але для цього необхідно близько двох років. У результаті прем'єр-міністр ці кошти на рік передала в кредит Пенсійному фонду, які за її ж прем'єрства були повернуті. У результаті гроші в казначействі як були, так і є, пенсіонери вчасно отримали пенсії ", - пояснив Терьохін.

За словами депутата, аналогічну схему в Росії використовував Володимир Путін, спрямувавши гроші від продажу квот на вирішення внутрішніх питань.

"З погляду економіки, це взагалі дерне питання. Але якщо слідувати логіці ГПУ, то кримінальну справу потрібно порушувати і проти Путіна", - додав депутат.

Нагадаємо, вчора, 15 грудня, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу щодо екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Лідерку БЮТ звинувачують у перевищенні влади або службових повноважень, що спричинило важкі наслідки.

Зараз ви читаєте новину «Терьохін: Слідом за Тимошенко треба саджати і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі