четвер, 30 жовтня 2008 12:41

Терьохін не дозволив Ляпіній проштовхнути пункт про фінансування виборів

Народний депутат Ксенія Ляпіна (фракція НУ-НС) заявляє, що комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, який очолює Сергій Терьохін (БЮТ), відмовився включити поправку про фінансування дострокових парламентських виборів в антикризовий законопроект, який зараз готується до розгляду в другому читанні.

Про це Ляпіна заявила сьогодні журналістам у Верховній Раді.

"На даний момент Терьохін не вніс пропозиції, спрямовані відповідно до регламенту, у порівняльну таблицю всіх поправок", - сказала Ляпіна.

Народний депутат вважає, що Терьохін не мав права відмовити у внесенні відповідної поправки. "Тому ми вже звернулися до голови Верховної Ради, і вимагатимемо, щоб цю поправку було включено", - наголосила Ляпіна.

Крім того, Ляпіна вважає, що Комітет з питань податкової та митної політики є некомпетентним, тому вважає за необхідне змінити профільний комітет і передати антикризовий законопроект на підготовку до другого читання в комітет з фінансів і банківської діяльності. "Адже більшість питань належить до компетенції саме цього комітету", - додала народний депутат.

29 жовтня ВР прийняла в першому читанні внесений Президентом України законопроект "Про першочергові заходи із запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України".

Сьогодні його мали розглянути в другому читанні та в цілому, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Терьохін не дозволив Ляпіній проштовхнути пункт про фінансування виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі