вівторок, 02 грудня 2008 09:28

Таємницю про партію Яценюка розповів Пустовойтенко. Бо йому відмовили?

Таємницю про партію Яценюка розповів Пустовойтенко. Бо йому відмовили?
У понеділок стало відомо, що колишній голова Верховної Ради Арсеній Яценюк активно веде роботу над створенням власного політичного проекту, зокрема, проводячи зустрічі з регіональними політиками.

Так, за інформацієюКоммерсант-Україна, у неділю він відвідав Одесу, а у понеділок – Миколаїв.

На підтвердження цього член політради Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко заявив, що фундаментом нового політичного проекту Яценюка стане партія "Демократичний фронт". Згідно з інформацією, розміщеної на сайті Міністерства юстицій, партія була зареєстрована 26 червня 2006 і зараз її очолює Віктор Вашкевич.

"Я знаю, що він (Арсеній Яценюк) розкручуватиме цю політичну партію ("Демократичний фронт") і неодмінно очолить її", - наголосив він. Слід зазначити, що якщо це станеться, то Яценюк зможе самостійно приймати участь у можливих дострокових парламентських виборах.

Пустовойтенко також розповів, що нещодавно зустрічався з Арсенієм Яценюком і обговорював участь Народно-демократичної партії у створенні нової політичної сили. Проте Яценюк відповів відмовою. За словами Пустовойтенка, спонсорами нової політичної сили виступлять дві дуже відомі особи, їх прізвища він відмовився назвати, оскільки це некоректно.

Радник колишнього голови Верховної Ради Кость Бондаренко вчора спростував інформацію про зв"язок Яценюка і партії "Демократичний фронт". "Я вам з усією відповідальністю заявляю: Яценюк ніякого відношення до неї не має", - сказав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Таємницю про партію Яценюка розповів Пустовойтенко. Бо йому відмовили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі