субота, 16 лютого 2008 10:28

Тарасюк розкрив назву майбутньої партії Балоги

Народний депутат від НУ-НС Борис Тарасюк вважає, що глава секретаріату президента Віктор Балога після виходу з "Нашої України" займеться створенням партії "Гарт".

Так він прокоментував в ефірі 5 каналу заяву Балоги про вихід із НУ-НС.

"З контексту заяви Балоги, а також деяких політологів, які асоціюються за секретаріатом президента, випливає, що мова йде про підготовку до формування нової партії. Вже відомо і назву цієї партії – ГАРТ", - розповів Тарасюк.

"Структура цієї партії в такому, явочному, порядку створюється по Україні. Я не виключаю, що ця партія буде представлятися як нова політична опора президента", - зазначив він.

Водночас лідер УНП, що входить до НУ-НС, Юрій Костенко вважає, що вихід Балоги з партії не завдасть шкоди блоку НУ-НС.

"Чи завдасть шкоди блоку вихід Балоги? Не думаю. Бо блок це дев"ять партій, і як він працюватиме аж ніяк не пов"язано із виходом Балоги", - сказав він у коментарі УНІАН.

Прогнози експертів стосовно того, що парламентська фракція НУ-НС "розбредеться" Костенко не підтримав.

"Ще не було жодної фракції у Верховній Раді, де б депутати фракції не "розбредалися". Навіть монолітний Народний Рух розбредався по своїх уподобаннях. Це було, і завжди є. Але юридично фракція була і є, і нікуди вона не розійдеться, бо це заборонено чинним законодавством", - зазначив він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк розкрив назву майбутньої партії Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі