пʼятниця, 30 листопада 2007 11:47

Тарасюк: "Потрібно міняти або людей, або підхід"

Лідер партії "Народний Рух України", що входить у блок "Наша Україна - Народна Самооборона", Борис Тарасюк критикує методи створення єдиної партії на основі блоку.

Про це він сказав в інтерв"ю журналу "Фокус".

"Не можна заявляти про прагнення створити єдину партію й при цьому відштовхувати цілі партії. Це не сприяє бажанню об"єднуватися", - сказав він.

Тарасюк розкритикував керівництво НУНС за методи, якими воно користувалося час кампанії з виборів Верховної Ради.

"Коли в деяких регіонах, замість того, щоб скористатися послугами активістів Руху, у виборчкоми брали регіоналів, це викликало здивування", - говорить він.

Лідер НРУ зазначає, що несправедливо в такому випадку говорити про небажання партій об"єднуватися.

"Для об"єднання потрібно створювати атмосферу довіри й поваги, а не панського ставлення до партій. Що раніше це зрозуміють, то краще. Потрібно міняти або людей, або підхід", - вважає Тарасюк.

Робоча група зі створення єдиної партії на основі блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" розробила проект статуту майбутньої партії.

Лідер партії "Християнсько-демократичний союз" Володимир Стретович вважає, що створення єдиної партії на основі блоку "Наша Україна Народна Самооборона" багато в чому залежить від партії Народний Союз "Наша Україна".

Депутат Верховної Ради від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Роман Зварич прогнозує, що установчий з"їзд єдиної партії на основі блоку НУНС може пройти у квітні 2008 року.


За матеріалами: "Фокус", Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Тарасюк: "Потрібно міняти або людей, або підхід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі