понеділок, 25 лютого 2008 16:47

Тарасюк обвинуватив Балогу у змові з Януковичем і назвав його політику аморальною

Лідер Народного Руху, депутат від НУНС Борис Тарасюк вважає, що "небезпекою" є не заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича, а те, що "у ці ігри грає глава секретаріату президента Віктор Балога.

Так Тарасюк прокоментував останню заяву Януковича про необхідність переформатування правлячої коаліції, передає прес-служба НРУ.

Тарасюк відзначив, що вустами Януковича проголошені "приховані плани, про які не говорилося дотепер у зв"язку з блокуванням роботи ВР".

"НАТО - це був лише привід. Насправді Партія регіонів прагнула змінити формат коаліції, створивши так звану "широку коаліцію", - пояснив політик.

На його думку, "регіоналам" дуже хочеться повернутися до влади, "корита" і до використання бюджетних коштів, "як це було в минулому".

У той же час він відзначив, що "небезпекою є не самі заяви Януковича, а те, що в ці гри грає глава секретаріату президента за спиною своїх побратимів, що працювали на виборах і намагалися здобути перемогу".

"Як керівник виборчого штабу він фактично завалив виборчу кампанію блоку "Наша Україна - Народна самооборона" у 2007 році. Це аморально з погляду політики і, звичайно, підриває позиції демократичних сил", - сказав Тарасюк, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк обвинуватив Балогу у змові з Януковичем і назвав його політику аморальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі