субота, 23 грудня 2006 15:42

Тарасюк назвав зустріч із Путіним подією року

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявив, що візит президента Росії Володимира Путіна та проведення в Києві першого засідання україно-російської міждержавної комісії є найбільш важливою подією 2006 року у відносинах двох країн.

- Фактично це є найважливішою подією 2006 року в україно-російських відносинах, - заявив він у суботу на прес-конференції в Сімферополі.

- Це була надзвичайно продуктивна зустріч і надзвичайно продуктивне засідання, у ході якого обидва президенти досягли важливих домовленостей, що стосуються всього спектру україно-російських відносин, - зробив Тарасюк "загальний висновок" із засідання міждержкомісії та зустрічі Віктора Ющенка і Володимира Путіна.

Відповідаючи на запитання журналістів, чому зустріч прем"єр-міністра Віктора Януковича з Путіним була значно коротшою за 1,5-годинну зустріч президентів, міністр нагадав, що програма візиту російської делегації була змінена на ходу, оскільки делегація прибула пізніше, ніж планувалася.

Водночас, відзначив Тарасюк, крім особистої зустрічі з президентом Росії прем"єр України брав участь у засіданні міждержавної комісії та "мав можливість узяти участь у дискусії, і він виступив на засіданні, виклав свої ідеї, пропозиції від імені уряду", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк назвав зустріч із Путіним подією року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі