неділя, 24 січня 2010 13:44

Тарасюк нагадав Ющенку, як Тимошенко підставила йому плече

Тарасюк нагадав Ющенку, як Тимошенко підставила йому плече
Голова Народного Руху Борис Тарасюк звинувачує президента Віктора Ющенко у намаганні розколоти національно-демократичні сили.

Про це він заявив під час засідання центрального проводу НРУ, повідомляє прес-служба партії.

У заяві наголошується, що "заклик Ющенка не голосувати за жодного з кандидатів у другому турі президентських виборів означає підтримку Віктора Януковича".

"Нас дивує, що такі заяви робить Ющенко. Говорити, що обидва кандидати однакові, означає закликати людей не йти на голосування у другому турі. Це означає - працювати на Януковича", - зауважив лідер НРУ.

Тарасюк зазначив, що "особливо дивно чути такі заяви від Ющенка, якому після отруєння у 2004 році Юлія Тимошенко підставила плече і виконала вирішальну частину роботи під час агітаційного туру країною", повідомляє прес-служба.

"Тактику Ющенка на ототожнення двох фіналістів виборів Тарасюк назвав черговою помилкою Ющенка, спрямованою на розкол національно-демократичних сил", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше глава держави заявив, що у другому турі виборів не підтримає жодного з кандидатів, зазначивши, що це його приватна думка.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк нагадав Ющенку, як Тимошенко підставила йому плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі