понеділок, 26 листопада 2007 19:10

Тарасюк лякає непідписантів з НУ-НС відповідальністю

Заступник лідера фракції "Наша Україна – Народна Самооборона", голова Народного Руху України Борис Тарасюк вважає, що непідписанти коаліційної угоди про створення демократичної коаліції мають нести політичну відповідальність. Про це Тарасюк сказав під час Інтернет-конференції на сайті "Главред".

"Мені також соромно за них. Більше того, вважаю, що вони мають нести політичну відповідальність", - зазначив Тарасюк.

Він висловив жаль, що відсутній правовий механізм позбавлення їх мандату. "Вони особисто зраджують виборців, що підтримали блок НУ-НС. І всіх тих, хто прагнув створення демократичної коаліції, яка б підтримувала Президента в його зусиллях з захисту Конституції і відстоюванні національних інтересів", - додав Тарасюк.

Станом на 26 листопада угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали семеро депутатів від НУ-НС, зокрема, Іван Плющ, Юрій Єхануров, Микола Оніщук, Ігор Кріль, Василь Петьовка, Станіслав Довгий, Віктор Тополов.

Сьогодні член фракції НУ-НС Роман Зварич заявив, що найближчим часом ще двоє членів фракції "Наша Україна – Народна самооборона" підпишуть угоду про створення демократичної коаліції.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк лякає непідписантів з НУ-НС відповідальністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі