пʼятниця, 08 серпня 2008 14:37

Тарасюк: Комуністи дестабілізують ситуацію в Криму

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", голова комітету Ради з питань євроінтеграції Борис Тарасюк вважає провокаційними заяви політиків про можливе відділення Криму від України у разі її вступу до НАТО.

Про це сказано у повідомленні прес-служби НУНС.

"Заяви комуністів й інших проросійських політиків про відділення Криму безпідставні, вони носять винятково провокаційний характер", - сказав Тарасюк.

Він уважає, що заяви щодо того, що можливий вступ України до НАТО загрожує територіальній єдності, сприяють дестабілізації та загостренню ситуації у Криму під час туристичного сезону.

Тарасюк підкреслив, що відповідні заяви погіршують інвестиційну привабливість регіону.

Він уважає, що зацікавлених у дестабілізації ситуації у Криму потрібно шукати за кордонами країни, на сході.

6 серпня депутат Ради, лідер Кримської партійної організації Комуністичної партії Леонід Грач прогнозував, що у разі входження України до НАТО Крим вийде з її складу.

25 червня лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко заявила, що вступ України до НАТО може стати причиною анексії Криму Росією.

Питання про можливе приєднання України до Плану дій з членства у НАТО буде розглянуто на саміті альянсу у грудні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк: Комуністи дестабілізують ситуацію в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі