четвер, 05 травня 2011 18:03

Табачник порадив Томенку битися головою об стіну

Табачник порадив Томенку битися головою об стіну

Міністр освіти Дмитро Табачник називає "брехнею" інформацію про те, що він змушує вищі навчальні заклади перераховувати кошти приватному підприємству.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам, коментуючи заяви громадської організації "Свідомо".

"Це брехня, це чергова неправда", - сказав Табачник.

Як пояснив чиновник, минулого року було створено "Єдине інформаційне вікно освіти", і в Міністерства освіти дійсно не вистачає коштів для того, щоб створити потужний інформаційний ресурс.

"Тому було прийнято рішення зробити там засновником державне підприємство і ще когось", - сказав Табачник.

За його словами, це підприємство звернулося до вишів із пропозицією співпрацювати. Зокрема, розміщувати свої правила прийому, рекламу тощо.

Відповідаючи на заяву віце-спікера Миколи Томенка про те, що міністерство змушує вузи перераховувати по 30 тисяч гривень на створення сайту, Дмитро Табачник, зокрема сказав: "А Микола Томенко, хочу сказати, хай б'ється головою об стіну – по-перше. По-друге - хай перевіряє факти".

За даними організації "Свідомо", Міносвіти розіслало в українські ВНЗ листи з вимогою оплатити послуги сайту osvita.com для створення "Єдиного освітнього інформаційного вікна".

Зараз ви читаєте новину «Табачник порадив Томенку битися головою об стіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі