неділя, 17 жовтня 2021 20:20

"Сюжет не надто" - Зеленський прокоментував розслідування журналістів про свої офшори

"Сюжет не надто" - Зеленський прокоментував розслідування журналістів про свої офшори
У фільмі йдеться про схему переказування коштів від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Зеленського і його соратників. Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський назвав "сюжетом не надто" розслідування журналістів "Офшор 95".

Про це він сказав в інтерв'ю на телеканалі ICTV, пише "Обозреватель".

"Сюжет не надто. Кажу як фахівець у медійному бізнесі. Я радий, що пан Порошенко не зміг знайти нічого проти мене як президента, тому довелося підняти архіви.

Нічого нового я про себе з фільму не дізнався. Усе, чим я займався до 2019 року, людям відомо. Це були телепередачі "Вечірній квартал", серіали, успішні й ні. Смаки в усіх різні", - заявив Зеленський.

Зеленський не заперечив, що його ім'я може фігурувати в скандальних документах, оскільки 2011 року економічна й політична ситуація в країні змушувала оптимізувати податки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУшник зривав скандальний фільм про Зеленського - у Баканова заперечують

3 жовтня журналісти "Слідство. Інфо" опублікували фільм "Офшор 95". У ньому йдеться про схему переказування коштів від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Зеленського та його соратників.

За п'ять годин до показу фільму директор "Малої опери" Олексій Прасол заявив, не показуватимуть стрічку про президента через те, що немає світла й ремонт.

В Офісі президента заявили, що у фільмі немає жодного компромату.

Зараз ви читаєте новину «"Сюжет не надто" - Зеленський прокоментував розслідування журналістів про свої офшори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі