вівторок, 19 лютого 2008 16:44

Сєвєродонецьк-2 дозволили провести навесні

Міська рада Сєвєродонецька в Луганській області дозволила проведення другого Сєвєродонецького з"їзду депутатів усіх рівнів 1 березня в Льодовому палаці.

Про це заявив голова Луганської облради Валерій Голенко в інтерв"ю журналістам у вівторок.

Він зазначив, що угода про проведення з"їзду підписана начальником відділу в справах сім"ї, молоді і спорту Сєвєродонецької міськради і нардепом від Партії регіонів Віктором Тихоновим, уповноваженим від 120 депутатів, що подали заявку на проведення з"їзду.

Раніше міськрада двічі приймала рішення не надавати депутатам приміщення Льодового палацу для проведення з"їзду. Сєвєродонецький з"їзд планувалося проводити 23 лютого.

На другому Сєвєродонецькому з"їзді планується розглянути питання про імплементації Європейської хартії про місцеве самоврядування, про права місцевого самоврядування, про захист прав російськомовного населення України і про організацію цього офіційного захисту, а також буде розглянуто питання про Європейську хартію регіональних мов.

Під час "помаранчевої" революції взимку 2004 року на з"їзді депутатів місцевих рад у Сєвєродонецьку звучали заклики до створення автономної Південно-Східної республіки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Сєвєродонецьк-2 дозволили провести навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі