понеділок, 29 жовтня 2012 03:19

"Свободу" використовують для відволікання уваги - КПУ

"Свободу" використовують для відволікання уваги - КПУ
Петро Симоненко. Фото: sled.net.ua

Партію ВО "Свобода" фінансує "олігархічний капітал", зокрема і з Партії регіонів.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

"Проходження "Свободи" має дати нам можливість дуже серйозно проаналізувати в цілому процеси, які відбуваються в українському суспільстві. По-перше, зрозуміло, що це вибір певної частини громадян України. Але давайте ми з вами подумаємо про те, до чого все це призведе", - наголосив він.

Симоненко додав: "Те, що проходить "Свобода", свідчить про дуже серйозну загрозу у зв'язку з тим, що радикалізація настроїв у суспільстві значно вища, ніж та, про яку говорять представники Партії регіонів. Ця радикалізації, враховуючи те, що до Ради проходить представник  крайньої партії фашистського току, – це дуже велика загроза".

Лідер КПУ переконаний, що "Свободу" у власних інтересах використовують представники "олігархічного капіталу", зокрема і ПР.

"Ми маємо враховувати, що та ж сама "Свобода" використовувалася у 2008-2009 роках як механізм стримування "помаранчевої" команди. Тоді вони те завдання виконали. Її ("Свободу") профінансували представники потужного олігархічного капіталу, в тому числі із Партії регіонів, сьогодні зрозуміло, їх використали для того, щоб відволікати увагу під час загострення і розгортання серйозної кризи на території України", - підкреслив Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «"Свободу" використовують для відволікання уваги - КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі