пʼятниця, 14 грудня 2012 19:23

"Свободівець" прокусив руку "регіоналові"

"Свободівець" прокусив руку "регіоналові"
За словами нардепа, під час сутичок у Раді "хтось міг зловити пару раз удари в голову, бо були серйозні удари". Фото: tvi.ua

Депутат від Партії регіонів Євген Балицький повідомив, що вчора, під час бійки, представник ВО "Свобода" прокусив йому руку.

Кореспондет Gazeta.ua поцікавився в народного депутата від ВО "Свобода" Юрія Михальчишина хто й для чого прокусив руку "регіоналові".

"Я не бачив, щоб хтось когось кусав і прокушеної руки теж не бачив, - сказав політик. - Треба подивитися по відеозаписах на "Ютюбі" чи каналі "Рада", але я особисто таких проблем не бачив. Були люди, в яких могли бути проблеми з ребрами, бо сильно тиснули, хтось міг зловити пару раз удари в голову, бо були серйозні удари. А щоб хтось прокусив руку - я не бачив. І якби таке було, то, думаю, що кіпіш би був піднятий у кулуарах. Теоретично таке можливо, але вчора я сумніваюся, що таке було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" обіцяє розібратися з побиттям депутата Колесніченком та Онищенком

Також Михальчишин прокоментував останні події у Верховній раді.

"Це є просто відгук тієї моди, яку "регіонали" задали за останні два роки. Зараз вони просто пожинають плоди від своїх же правил гри, які вони ж і встановили. Зараз за цими правилами починають грати й інші. Поки що це дає результат", - пояснив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" прокусив руку "регіоналові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі