четвер, 17 травня 2012 19:04

"Свобода" зірвала показ фільму, який пропагує гомосексуалізм, і обіцяє не допустити гей-парад

"Свобода" зірвала показ фільму, який пропагує гомосексуалізм, і обіцяє не допустити гей-парад
Андрій Іллєнко обіцяє протидіяти гей-параду. Фото: bilozerska-rus.livejournal.com

ВО "Свобода" перешкодила показу в американській бібліотеці НаУКМА фільму, який пропагує гомосексуалізм.

Інформація про це з'явилася в соцмережі, зокрема один із користувачів Twitter написав: "Щойно 40 тупорилих тіл з якоїсь во свободи вчинили наліт на американську бібліотеку НаУКМА. Знову закидують нам пропаганду гомосексуалізму".

Водночас Андрій Іллєнко пояснив у коментарі Gazeta.ua, що жодного нападу насправді не було.

"Просто патріотично налаштована громадськість прийшла запитати в організаторів заходу, чи є у них якісь юридичні підстави проводити подібні заходи, оскільки для того, щоб робити такі публічні демонстрації потрібні певні документи, прокатне посвідчення або дозвіл від "Держкіно". У них цього не виявилося. Власне показ не відбувся. На цьому інцидент був вичерпаний", - розповів він.

"Свободівець" додав, що у бібліотеці планувався показ фільму, який пропагує гомосексуалізм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Папа + папа = плохо" - Донецьк повстав проти геїв

"Пропаганда гомосексуалізму і якихось неприродних речей є шкідливою і це очевидно для всіх нормальних людей. Тому, власне, громадськість і виконала свій громадський обов'язок", - пояснив він.

Іллєнко додав: "Там нічого не відбулося, все тихо-мирно. Виявилося просто, що у них не було документів. Представники громадськості ("свободівці" - ред.) сказали, що вони викличуть міліцію, якщо у них немає документів. Я так розумію, що організатори заходу почали чекати на приїзд міліції, а потім вони відмінили показ".

Зазначимо, що на вихідних у Києві планується проведення "гей-параду" на захист прав сексуальних меншин. Іллєнко запевнив, що ВО "Свобода" буде всіляко протидіяти цьому заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція переплутала спортивний забіг з гей-парадом

"Ми будемо протидіяти і більше того, ми вважаємо, що в країні і в місті Києві ніколи не було, немає і не буде пропаганди сексуальних збочень і цього дебілізму. Якщо хтось хоче ризикнути і спробувати це зробити, то що ж, співчуваємо їм у їхніх намірах. Будемо протидіяти, бо ми вважаємо, що не можемо мовчати в ситуації, коли нас намагаються облити лайном. Ми не збираємося це терпіти", - наголосив він.

Нагадаємо, що 15 травня, в Донецьку відбулася хода, а потім і мітинг проти, як запевняли учасники заходу, гомосексуального терору. Близько 50 учасників акції скандували: "Геям ні", "Тато, мама і я - божа сім'я!".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" зірвала показ фільму, який пропагує гомосексуалізм, і обіцяє не допустити гей-парад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі