понеділок, 16 вересня 2013 13:55

"Свобода" погрожує заблокувати Раду

"Свобода" погрожує заблокувати Раду
Фото: lenta.zp.ua

Якщо з порядку денного не буде знятий законопроект щодо реформування "Нафтогазу",  то "Свобода" закликатиме людей вийти під Верховну Раду і заблокує її роботу.

Про це на Погоджувальній раді сказав лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

За його словами, чергова поява цього законопроекту у порядку денному є катастрофою. "Це знову бажання нашої "коханої" влади приватизувати головну транспортну систему — продати її. Я тут не погоджуюся з представником "Батьківщини" (Арсенієм Яценюком – ред.), який може саркастично, але зауважив: "Може це випадково законопроект потрапив до порядку денного". Однак, перед тим, інший депутат, Олександр Єфремов, наголосив на тому, що уряд наполягає і Партія регіонів вимагає, щоб цей законопроект був внесений до порядку денного", - наголосив депутат.

Лідер "Свободи" повідомив, що цей законопроект не розглядався у відповідному комітеті.  За словами політика, експерти вважають, що цей документ треба доопрацювати. Тягнибок також зазначив, що це питання стосується національної безпеки України тому має бути зняте з розгляду парламенту.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" погрожує заблокувати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі