Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2011 10:04

Спецтема: Луценко за ґратами

Свідок у справі Луценка розповів, як водій екс-міністра отримав квартиру

Свідок у справі Луценка розповів, як водій екс-міністра отримав квартиру

На черговому засіданні суду у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка продовжили допит свідка Василя Шелудька, який у 2005 році працював на посаді директора господарчого департаменту центрального апарату Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Шелудько розповів, що отримав вказівку від заступника міністра Олександра Фокіна з приводу надання водію Луценка житлової площі.

"Я дав вказівки щодо цього своєму заступнику Валерію Павленку. Через деякий час він доповів, що є однокімнатна квартира у резерві, яку можна надати Приступлюку. Я доповів про цю пропозицію Фокіну - він дав добро", - уточнив Шелудько.

За його словами, після цього почався збір документів, і через деякий час Приступлюк отримав ордер.

"Про те, що Приступлюк не має київської прописки, і що він не стоїть на черзі за квартирою в апараті МВС, я не знав", - сказав Шелудько.

Після цього до судді звернувся адвокат Приступлюка Сергій Поліщук та попросив оголосити технічну перерву у зв'язку з тим, що в його підсудного болі у спині і йому необхідно зробити знеболювальний укол.

Як наслідок, було оголошено 5-хвилинну технічну перерву. До суду приїхала бригада швидкої допомоги, яка почала огляд Приступлюка.

Зараз ви читаєте новину «Свідок у справі Луценка розповів, як водій екс-міністра отримав квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути