середа, 19 жовтня 2011 14:49

Спецтема: Луценко за ґратами

Свідок Іщенко: Луценко не давав мені незаконних вказівок

Свідок Іщенко: Луценко не давав мені незаконних вказівок

Судове засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перенесено на 8:10 21 жовтня. Про це повідомив під час засідання суду суддя Сергій Вовк, передає кореспондент Gazeta.ua.

Перед тим суд допитав свідка Віталія Іщенка. Той розповів, хто викликав його на засідання суду: "Мені зателефонували із служби внутрішньої безпеки МВС".

Екс-міністр поцікавився, як свідок прибув на засідання. Той відповів, що пішки. "УБОП любить підвозити свідків, а вам не пощастило", - прокоментував Луценко.

Іщенко також зазначив, що Луценко не надавав йому незаконних вказівок.

Адвокат екс-міністра Олексій Баганець зачитав свідку свідчення, який той дав на досудовому слідстві, де говориться, що, коли він готував документи за результатами висновків комісії щодо Леоніда Приступлюка, то вважав, що виконував вказівку міністра.

Іщенко пояснив, що він так сказав, тому що так розумів, а конкретно знати він не міг, чи то була вказівка Луценка.

Свідок також не зміг відповісти, чи були у Луценка підстави не підписувати наказ за висновками комісії, заявивши, що він цього не знає. Він також повідомив, що слідчі правильно записали його свідчення у прокуратурі і не перекрутили їх.

Зараз ви читаєте новину «Свідок Іщенко: Луценко не давав мені незаконних вказівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі