середа, 15 жовтня 2008 16:30

Свідки по вбивству прокурора не випадкові люди

Свідки, які знаходилися біля прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби у момент його трагічної загибелі, - не випадкові люди. Про це заявив керівник прес-служби МВС Дніпропетровської області Олексій Щербатов.

"Більше нічого про свідків ми говорити не будемо, тому що почалося слідство, збираються матеріали, порушуватиметься кримінальна справа. Свідки не випадкові люди, вони знаходилися разом з ним, але хто вони – нам слідство не говорить", - сказав він.

За словами керівника прес-служби, трагічна випадковість, яка відбулася сьогодні в Дніпропетровській області, – не вбивство. Проте, крім офіційної первинної інформації, яку департамент МВС розмістив на своєму офіційному сайті, Щербатов, пославшись на нерозголошування таємниці слідства, дати відмовився.

"Більш ніж там, я все одно нічого не скажу. Можливо, завтра будуть подробиці, до нас сюди прибувають перший заступник міністра Клюєв і начальник УВС – зараз усі там працюють", - підкреслив він.

Тіло прокурора Дніпропетрвської області Володимира Шуби було виявлено сьогодні близько 11.30 у тирі приватного спортивного комплексу "Беркут" у Дніпропетровську.

Заздалегідь встановлено, що смерть наступила внаслідок нещасного випадку під час пристрілки мисливського карабіна. Під час стрілянини в тирі разом з Шубою знаходилися ще дві людини, які надають свідчення.

Проводяться відповідні слідчо-оперативні дії, для координації яких до Дніпропетровська виїхав перший заступник міністра внутрішніх справ.

Керівник прес-служби прокуратури Дніпропетровської області Світлана Чорна заявила, що Володимир Шуба загинув у результаті трагічної випадковості. За її словами, обставини трагедії встановлюються.

Чорна зазначила, що не можна стверджувати, що Шуба застрелився, як це передали засоби масової інформації раніше, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Свідки по вбивству прокурора не випадкові люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі