середа, 30 липня 2008 10:35

Шустер йде з "Інтера" через Ющенка

Головною причиною уходу Савіка Шустера з телеканалу "Інтер" став конфлікт із керівництвом каналу нібито через спроби секретаріату президента впливати на політику програми "Свобода Савіка Шустера".

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на джерело в компанії "Савік Шустер Студіос".

"На "Інтер" тиснув секретаріат президента - щодо тем програм, щодо того, кого можна запрошувати на передачу, а кого ні", - розповів співрозмовник.

"Наприклад, Михайло Бродський, Давид Жванія, радник прем"єра Олег Медведєв останнім часом стали персонами нон-грата на передачі", - пояснив він.

"Савік уже давно прийняв рішення піти, а ситуація зі Жванією, якого вимагали не запрошувати в студію, стала просто останньою краплею", - додав співрозмовник.

Керівництво "Інтера" відмовилося коментувати ситуацію, що склалася.

Водночас, за словами джерела із "Савік Шустер Студіос", нове політичне шоу на зразок "Свободи" із Шустером-ведучим швидше за все буде виходити на телеканалі "Україна".

"Договір із ТРК "Україна" ще не підписано, але проект його вже готовий. Причому стосується він не тільки "Свободи...", але і ще одного проекту, який Савік буде робити для цього каналу", - розповів співрозмовник.

Разом з тим, на самій "Україні" відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію.

"У новому телесезоні, що починається восени, на каналі з"являться нові передачі і нові ведучі. Зараз ми ведемо переговори, як із продакшн студіями, так і з відомими телеперсоналіями, але от конкретизувати, з ким саме, я не буду", - сказала піар-менеджер "України" Ганна Остапчук.

У свою чергу на "Інтері" уход Шустера заперечують. "Савік зараз перебуває у відпустці. Можливість його уходу з телеканала "Інтер" ми поки не коментуємо", - повідомила керівник піар-служби каналу Ірина Павлик.

Видання зазначає, посилаючись на дані інших ЗМІ, що зарплата Шустера на "Інтері" складала 50 тисяч доларів на місяць.

Крім того, за інформацією газети, інвестиції для "Савік Шустер Студіос" дасть пакистанський бізнесмен Мухаммед Захур, глава металургійної корпорації "Інстіл".

В Україні він відомий тим, що колись володів Донецьким металургійним заводом, що пізніше продав концерну "Енерго", а також тим, що є чоловіком української співачки Камалії.

Зараз ви читаєте новину «Шустер йде з "Інтера" через Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі