пʼятниця, 14 грудня 2007 08:11

Сухий: "Ми сподіваємося, що Мартинюк візьме самовідвід"

Фракція Партії регіонів готова висунути кандидатуру Раїси Богатирьової на посаду першого заступника голови Верховної Ради України, заявив представник партії, народний депутат України Ярослав Сухий.

"Якщо вони (фракція Комуністичної партії) знімуть свою кандидатуру (на пост першого віце-спікера Адама Мартинюка), ми готові висунути Раїсу Василівну Богатирьову або ..., ну, як визначиться фракція", - сказав депутат в ефірі Першого національного телеканалу.

Він підкреслив, що ПР поки не обговорювала, яку кандидатуру висуватиме на цю посаду, і, швидше за все, визначиться з цим на засіданні фракції вранці 14 грудня.

"Ми сподіваємося, що Адам Іванович (Мартинюк) візьме самовідвід...", - сказав Сухий.

Він також заявив, що його фракція наполягатиме на пакетному голосуванні за обрання першого заступника Верховної Ради і заступника голови ВР.

Раніше представник Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, Партія регіонів наполягає на обранні першим заступником голови Верховної Ради Адама Мартинюка.


За матеріалами: УНІАН, Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Сухий: "Ми сподіваємося, що Мартинюк візьме самовідвід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі