пʼятниця, 22 лютого 2008 14:36

Сухий: "Ахметов - це не Богатирьова"

Народний депутат VI скликання, фракція Партія регіонів Ярослав Сухий не вірить в те, що політичний проект Балоги матиме успіх. Про це він заявив кореспондентові ForUm"a.

"За своє депутатське життя я бачив світанок і захід багатьох іменитих політичних партій. Пригадаєте разом зі мною "Громаду" Павла Лазаренка, НДП Павла Пустовоїтенка. Сьогодні переживає кризу "Наша Україна" імені Ющенка. Така ж доля чекає будь-яку партію, якщо вона базується не на ідеологічних постулатах, переслідує не політичну, а якусь іншу корисливу мету, наприклад, за всяку ціну захопити владу", - сказав депутат.

Що стосується чуток про вихід Рината Ахметова з Партії регіонів, то нардеп відзначив, що такі розмови чути з вуст журналістів або так званих "експертів", аналітиків, політологів.

"Я сам політолог і багато років викладав у ВУЗі. Є такі прізвища, про які я ніколи не чув. Ви запитаєте у самого Рината Леонідовича і побачите на його вустах усмішку. Ніколи він не вийде з Партії регіонів. Ви мене вибачите, Ахметов - це не Богатирьова. І марно хтось намагається щось зв"язати. Партія регіонів сьогодні монолітна і єдина, як ніколи", - підсумував Сухий.

Зараз ви читаєте новину «Сухий: "Ахметов - це не Богатирьова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі