четвер, 25 жовтня 2007 14:12

Шуфричу подарували раритетну шаблю і книгу

Шуфричу подарували раритетну шаблю і книгу
Міністр з надзвичайних ситуацій України Нестор Шуфріч нагородив особовий склад Дніпропетровського гарнізону МНС України за відвагу і мужність при ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, в результаті вибуху побутового газу в житловому будинку.

63 рятувальники отримали нагороди і нагрудні знаки. Крім того, 9 офіцерів достроково отримали спеціальні звання.

"Немає благороднішого завдання, ніж те, яке виконують рятувальники. Спасибі вам за подвиг, який ви зробили, здійснюєте і здійснюватимете. Я дуже сподіваюся, що цей ваш подвиг буде гідно відмічений найвищими керівними органами країни", - відзначив Шуфрич.

У свою чергу, начальник головного управління МНС в Дніпропетровській області Віктор Бутковський від імені управління подарував міністерству раритетную шаблю. Шуфрич також отримав подарунок від самого старшого депутата міськради Дніпропетровська Анатолія Нємикіна - його книгу "Герої Дніпропетровщини".

Після нагородження рятувальників Шуфрич разом з головою облдержадміністрації Віктором Бондарем і міським головою Іваном Куліченко взяли участь в покладанні квітів до пам"ятника Слави в день звільнення Дніпропетровська від фашистських загарбників, пише Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Шуфричу подарували раритетну шаблю і книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі