вівторок, 05 серпня 2008 10:57

Шуфрич-Балозі: "Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожну п"ятницю літати додому?"

Шуфрич-Балозі: "Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожну п"ятницю літати додому?"
Глава Секретаріату президента Віктор Балога в 2005 році, будучи главою Міністерства з надзвичайних ситуацій, використовував службові літаки для особистих польотів у Закарпатті.

Про це розповів член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич в інтерв"ю тижневику "Події і люди".

"Це були приватні рейси на літаку, який належить МНС. За рік перебування на міністерській посаді Балога близько двадцяти разів літав на ньому у Закарпатті", - заявив депутат.

"Поки я йому не сказав: "Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожну п"ятницю літати додому? Не хочу робити офіційних заяв як народний депутат, але припини це робити, у тебе є можливість оплачувати приватні рейси! А це непристойно!", - додав він.

Після цього, за словами Шуфрича, Балога перестав літати: "Але близько двадцяти рейсів зафіксовано. Якщо чесно, мені за нього як за земляка було навіть соромно трохи".

"Можна, звичайно, пояснити його часті польоти в Мукачево тим, що кожну п"ятницю йому потрібно було проводити протипаводкові заходи на Закарпатті, але, думаю, таке пояснення викличе сміх і у вас, і у інших", - додав депутат, пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич-Балозі: "Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожну п"ятницю літати додому?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі