субота, 16 лютого 2008 16:34

Шуфрича придавили автомобілем під час бійки в клініці "Борис"

Шуфрича придавили автомобілем під час бійки в клініці "Борис"

Партія регіонів буде ініціювати створення парламентської слідчої комісії за фактом нападу на народних депутатів і завдання тілесних ушкоджень Нестору Шуфричу з боку спецпідрозділу департаменту виконання покарань під час інциденту в клініці "Борис" у п"ятницю ввечері.

Про це повідомляє в суботу прес-служба Партії регіонів з посиланням на члена партії Валерія Бондика.

"Ми вважаємо, що вчорашній інцидент у клініці "Борис" вимагає негайного парламентського розслідування", - відзначив він.

Заподіяння тілесних ушкоджень Шуфричу, за словами депутата, "виражалося в тому, що при переміщенні автомобіля він був опущений на ногу Шуфрича".

"Ми не виключаємо, що розгляд питання в справі  Миколи Рудьковського може перейти в іншу площину, а саме, як розгляд питання в справі нападу на народних депутатів від Партії регіонів", - відзначає прес-служба.

"Ми вважаємо, що дії керівництва слідчого ізолятора підлягають правовій оцінці аж до порушення кримінальної справи на начальника СІЗО полковника Олександра Балдука за перевищення влади і посадових повноважень", - підкреслив Бондик.

Бондик підтвердив інформацію прес-служби Миколи Рудьковского про те, що "прокуратура міста Києва надала дозвіл на перебування Рудьковського в стаціонарі під охороною для проведення передопераційної підготовки відповідно до рекомендацій лікарів". Бондик пояснив, що Балдук відмовився розглянути вказівку прокурора про перебування Рудьковського для підготовки до операції в умовах клініки "Борис". Таку письмову вказівку він отримав у п"ятницю з мокрою печаткою, стверджує Бондик, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрича придавили автомобілем під час бійки в клініці "Борис"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі