четвер, 05 липня 2007 19:25

Шуфрич вважає себе єдиною неблагонадійною людиною

Міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Нестор Шуфрич висловив обурення тим, що напередодні приїзду Президента України Віктора Ющенка до Донецька Управління державної охорони вимагає списки "неблагонадійних".

Про це Шуфрич заявив сьогодні журналістам у Донецьку.

"Мене тільки що керівництво Головного облуправління МНС сповістило, що на нараді, де готувався приїзд Ющенка, попросили списки неблагонадійних людей. Мене це трохи здивувало", - сказав Шуфрич. При цьому він наголосив, що "питання було наступне: дати прізвища людей, які критично оцінюють дії Ющенка".

"Я дав наказ подати список від Головного управління МНС Донецької області з одним прізвищем - Шуфрич Нестор Іванович. Бо, якщо сьогодні хтось боїться критики, то хай тоді утримається і залишається вдома", - вважає міністр.

На його думку, "сьогодні треба з повагою ставитись до будь-яких ситуацій, а тим паче треба поважати громадян, кожен громадянин України має право на свою точку зору", пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Шуфрич вважає себе єдиною неблагонадійною людиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі