пʼятниця, 11 липня 2008 16:14

Шуфрич: Ющенко – клоун, яким управляє Балога

Подача Президентом свого варіанта бюджету - це ні що інше, як спроба зірвати бюджетний процес. Хай з ним розбирається Тимошенко. Це їхнє "помаранчеве" весілля і їхні відносини, ми не підтримуватимемо ні ющенківський, ні тимошенківський варіант бюджету.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич, коментуючи інформацію про те, що Ющенко передав до Верховної Ради власний проект змін до Держбюджету.

"У нас Президент виступає в ролі клоуна. Є клоуни хороші, вони викликають усмішки, а є злі. А коли таким клоуном, яким є Ющенко, управляє ляльковод Балога, то, природно, нічого хорошого з цього не вийде", - додав він.

Коментуючи інформацію про те, що в Партії регіонів є люди, які голосуватимуть за бюджет, політик сказав: "Це малоймовірно, і мені про це нічого не відомо. Опозиція, якщо вона таки є, за бюджет не голосує".

За словами Нестора Шуфрича, "якщо буде досягнутий компроміс, ніхто не заважатиме коаліції розглядати питання про бюджет".

"Ми не хочемо, щоб влада отримала можливість піти від відповідальності, звинувативши опозицію в тому, що вона не дає їм щось робити", - резюмував він, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: Ющенко – клоун, яким управляє Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі