середа, 21 листопада 2007 11:21

Шуфрич склав повноваження депутата

Верховна Рада Криму на пленарному засіданні у середу достроково припинила повноваження депутатів Дмитра Табачника (Блок "За Януковича!"), Нестора Шуфрича (блок "Не так!") і Сергія Веліжанського (БЮТ).

За дане рішення проголосували відповідно 87, 86 і 79 з 89 кримських парламентаріїв, які взяли участь у голосуванні,

Ставлячи питання на голосування, голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко сказав: "Нестор Іванович (Шуфрич) передає всім привіт, дякує всім за активну роботу і жалкує, що покидає стіни Верховної Ради Криму".

Як відомо, повноваження депутатів Табачника, Шуфрича і Веліжанського припинені достроково у зв"язку з обранням їх народними депутатами на позачергових виборах і на підставі поданих ними заяв про складення повноважень.

Відповідно до законодавства, у випадку, якщо повноваження депутата припинені достроково, за рішенням територіальної виборчої комісії обраним депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у виборчому списку місцевої організації партії або блоку, від якого він був обраний.

У вівторок керівник Кримського республіканського комітету СДПУ(о), депутат Верховної Ради Криму Юхим Фікс повідомив, що замість Шуфрича депутатом ВР Криму стане перший заступник голови Кримського рескому СДПУ(о) Олександр Сибільов, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич склав повноваження депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі