понеділок, 12 березня 2007 16:32

Шуфрич розповів як дружить з Червоненком та Гриценком

"Моє політичне протистояння з Червоненком не знайшло відбитку на нашій співпраці у проблемі Новобогданівки. Ми скоординували наші можливості і отримали позитивний результат. Зараз всі визнали, що проблема вирішується. І я співпрацюю не тільки з Червоненком, але й з Гриценком", - сказав в інтерв"ю Українській правді міністр МНС Нестор Шуфрич.

"Ми вітаємося, тиснемо один одному руки, згадуємо, як все було... Без люті, - додав він - Я не буду говорити, хто які помилки визнав, бо це буде некоректно. Але висновки зроблено всіма, і ніхто з учасників тих подій не хотів би, щоб це повторилося".

Водночас Шуфрич розповів про не зовсім добрі стосунки між Гриценком та Балогою: "До речі, помаранчевий Гриценко і помаранчевий Балога ледь не повбивали один одного навколо теми Новобогданівки. Але ви не чули жодної критичної фрази з боку Шуфрича на адресу Гриценка або навпаки!".

Раніше Червоненко неодноразово згадував про його бійку з Шуфричем у одному зі львівських ресторанів, коли чинний губернатор кинув чинного міністра на барабан. Також відомо, що в часи помаранчевої революції Червоненко врятував Шуфрича від самосуду, коли його машина збила пішохода і перехожі ледь не давали політику стусанів.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич розповів як дружить з Червоненком та Гриценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі