середа, 22 серпня 2007 14:34

Шуфрич розкаже Януковичу, як Ющенко гасив ліс на Херсонщині

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович доручив міністру з питань надзвичайних ситуаціях Нестору Шуфричу надати на виїзному засіданні уряду в Полтаві інформацію про ситуацію в Херсонській області, що виникла у зв`язку з лісовими пожежами.

Відповідне доручення Янукович дав сьогодні під час виїзного засідання Кабміну в Полтаві.

"Я бачу, що з`явився Нестор Іванович Шуфрич, який повернувся з Херсонської області. Я попрошу вас підготуватися і представити інформацію про стан справ у Херсонській області, і якщо є необхідність, щодо інших регіонів, постраждалих від стихійного лиха", - сказав Янукович.

21 серпня Президент України направив прем`єр-міністру Віктору Януковичу телеграму у зв`язку із ситуацією з лісовими пожежами в Херсонській області.

У телеграмі Ющенко звертає увагу "на некомпетентність міністра України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи пана Шуфрича, який не знає реального стану справ, неспроможний організувати роботу з ліквідації пожежі і дезінформував з цього питання Президента України".

Ющенко відзначає необхідність ухвалити рішення про усунення Шуфрича від виконання обов`язків міністра і в установленому порядку порушити питання про звільнення його з посади як нездатного забезпечити доручену ділянку роботи, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Шуфрич розкаже Януковичу, як Ющенко гасив ліс на Херсонщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі