середа, 22 серпня 2007 08:40

Шуфрич: "Вони робили це не заради Президента, а заради людей"

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич наголошує, що "під час візиту до штабу з ліквідації надзвичайної ситуації у Херсонській області Віктор Ющенко високо оцінив дії пожежних".

Про це він заявив сьогодні у Кіровоградській області, відповідаючи на запитання журналістів, які особисто чули слова подяки рятувальникам від Президента, як могло так статися, що кількома годинами пізніше Ющенко дав дуже низьку оцінку діям МНС щодо гасіння пожежі у Херсонській області, як це сказано у повідомленнях ЗМІ.

Як повідомили у прес-службі міністерства, за словами Шуфрича, "ми захистили 5 населених пунктів, локалізували пожежу, фактично її загасили. Під час моєї розмови з Ющенко, він подякував і відзначив високий рівень підготовки рятувальників".

На переконання Шуфрича, "ті вислови, які пізніше сказав Ющенко журналістам, ображають тих людей які, ризикуючи своїм життям і здоров"ям, не дозволили вогню перекинутися на населені пункти".

За словами міністра, "якби це стосувалося мене особисто, я би проігнорував та промовчав би щодо цієї оцінки, але це стосується рятувальників, які самовіддано ліквідували цю надзвичайну ситуацію і реальну загрозу. Вони робили це не заради Президента, хто б ним не був, а заради людей. І завдання, яке було на них покладене – виконане", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: "Вони робили це не заради Президента, а заради людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі