пʼятниця, 15 лютого 2008 19:07

Шуфрич: "Тепер Ющенко звільнить Балогу, або навпаки"

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що з виходом голови секретаріату президента Віктора Балоги з Народного союзу "Наша Україна" президент Віктор Ющенко "залишився без партії".

"Тепер Ющенко точно залишився без партії, принаймні, на якийсь час", - йдеться в коментарі Шуфрича, поширеному його прес-службою.

"У нього (Ющенко) є два виходи: або повернути собі розположення "Нашої України" або спробувати створити новий проект, що, на мій погляд, в сьогоднішніх реаліях неможливо", - вважає депутат.

"Вивід один: Ющенко голий, і тепер хтось когось повинен звільнити: або Ющенко Балогу або Балога Ющенка", - відзначив Шуфрич.

"З одного боку, це свідчить про глибоку кризу у Ющенка і помаранчевої команди, що не зможе не відбитися і на відносинах усередині самої коаліції. А з іншого боку, я не виключаю, що в "Нашій Україні" подумають: баба з воза - кобилі легше", - відзначив "регіонал", повідомляє Українська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: "Тепер Ющенко звільнить Балогу, або навпаки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі