середа, 17 жовтня 2007 12:03

Шуфрич подякував Ахметову і Тимошенко за допомогу

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич подякував українським бізнесменам і політикам за надання матеріальної підтримки потерпілим під вибуху газу у Дніпропетровську.

"Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Сергій Тарута, Юлія Тимошенко надають матеріальну допомогу потерпілим. Я висловлюю їм свою подяку", відзначив міністр.

За його словами, бізнесмен Ахметов вже перерахував на рахунки добродійного фонду, відкритого для потерпілих у Ощадбанку, 10 млн грн, половину з яких виділять виключно сім"ям загиблих.

Керівник МНС відзначив, що зараз на рахунках благодійного фонду для потерпілих у результаті вибуху газу акумульовано до 13 млн. грн.

За словами Шуфрича, ряд українських підприємців теж висловили бажання допомогти потерпілим.

Міністр повідомив, що зараз головні підозрювані у здійсненні злочину затримані. За його словами, вибух побутового газу у житловому будинку Дніпропетровська кваліфікується як злочин.

Нагадаємо, фонд Ахметова Розвиток України прийняв рішення виділити 10 млн гривень на надання допомоги всім жителям будинку.

Корпорація Індустріальний Союз Донбасу виділила 1 млн грн на допомогу потерпілим у результаті вибуху побутового газу у житловому будинку у Дніпропетровську.

Раніше Президент України Віктор Ющенко і працівники Секретаріату Президента перерахували свої одноденні зарплати потерпілим у результаті вибуху побутового газу у житловому будинку на масиві Перемога в Дніпропетровську.

Кабінет міністрів планує направити 94 млн гривень на ліквідацію наслідків вибуху у житловому 10-поверховому будинку у Дніпропетровську.

17 жовтня Віктор Янукович запропонував членам Кабінету міністрів перерахувати на рахунок для надання допомоги потерпілим зарплату за місяць.

За матеріалами: УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич подякував Ахметову і Тимошенко за допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі