субота, 16 лютого 2008 10:20

Шуфрич побачив Ющенка "голим"

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що з виходом глави секретаріату президента Віктора Балоги з Народного союзу "Наша Україна" президент Віктор Ющенко "залишився без партії".

"Тепер Ющенко точно залишився без партії, принаймні, на час", - йдеться у коментарі Шуфрича, розповсюдженому його прес-службою.

"У нього (Ющенка) є два виходи: або повернути собі прихильність "Нашої України" або спробувати створити новий проект, що, на мій погляд, у сьогоднішніх реаліях неможливо", - вважає депутат.

"Висновок один: Ющенко голий, і тепер хтось когось повинен звільнити: або Ющенко Балогу або Балога Ющенка", - відзначив Шуфрич.

"З одного боку, це свідчить про глибоку кризу в Ющенка і помаранчевої команди, що не зможе не відбитися і на відносинах усередині самої коаліції. А з іншого боку, я не виключаю, що в "Нашій Україні" подумають: баба з воза – кобилі легше", - відзначив "регіонал", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич побачив Ющенка "голим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі